Fork me on GitHub
Subscribe 4

Ticket #792 (fixed bug)

Profile and signature img

  • Created: 2013-01-05 13:53:10
  • Reported by: Cloud
  • Assigned to: quy
  • Milestone: 1.5.10
  • Component: code
  • Priority: normal

Hey,

I have checked the "box" for allow img in signatures and profile pictures, but they never show up.

Does it not work or something or am I forgetting something?

Thanks,

History

Franz 2013-01-05 14:19:47

  • Component set to parser.

Where do they not show up? What is displayed instead? Have you checked group permissions?

More details, please. smile

Franz 2013-01-05 14:20:04

  • Priority changed from high to normal.

Cloud 2013-01-05 18:21:59

Thanks for the reply,

No signture pops up for any users and the avatar just gets like a broken links message. I checked all the options at the admin menu. The group permissions are enabled for signatures. I checked all the other options to make sure they are enabled aswell that have anything to do with profile pictures/signatures.

Greetings,

quy 2013-01-05 22:45:23

Have you applied any modifications? What is the exact message for "broken links message"? Do you have screenshots or URL to the forum so we can have a look?

JohnLewis 2013-01-06 01:57:52

Did you view ticket 683 and ticket 167. If not could you as they may help you.

Cloud 2013-01-06 17:10:36

Hmm, why is there no option to enable signatures for admins so everyone can see it without having to enable at profile>display ?

Is there no way to enable it by default for users?

quy 2013-01-06 18:07:56

Are you looking for this setting?
Administration > Permissions > Image tag in signatures

It is enabled to users by default once the above setting is enabled.

Comment edited 1 times (Diff)

Cloud 2013-01-06 18:56:06

Yeah I enabled that, but some of the users are asking why they cannot see avatars or imgages in signatures. Now when I enable Profile>>Display>>Show img in sig I can see them, but others can't if they don't have that enabled?

My question is how do I set this to default since I have alot of memebers and not everyone knows how to do this. They expect it to be a global setting I can turn on and everyone can see eachothers Sigs and Avatars.

quy 2013-01-06 20:02:10

I understand the issue now.

For users that updated their settings under (Profile > Display), settings that are disabled under (Administration > Permissions) are saved as disabled for these users.
When these disabled settings under (Administration > Permissions) are enabled at a later date, then these settings (Profile > Display) are not enabled by default for these users.

One solution is to use phyMyAdmin to do a global update on these settings if you know how.

Developers: How to deal with this issue? In a way it is bug since it has been reported before.

Franz 2013-01-06 20:36:06

Fixing this is somewhat complex, I believe. But we should definitely take this into account when redoing the permission system in v2.0.

Franz 2013-01-11 00:56:37

  • Milestone set to 2.0-alpha3.

Franz 2015-06-26 09:54:09

  • Milestone changed from 2.0-alpha3 to 1.6.

quy 2015-12-28 18:04:45

  • Owner set to quy.

quy 2015-12-28 21:28:23

Commit f7ea43b to fluxbb 1.5-next

#792: Only update display settings when their corresponding board's settings are enabled

quy 2015-12-28 21:39:24

  • Component changed from parser to code.
  • Milestone changed from 1.6 to 1.5.10.

Franz 2016-01-17 18:24:42

Commit 8948994 to fluxbb 1.5-next

Merge pull request #184 from Quy/792-display-settings

#792: Only update display settings when their corresponding board's settings are enabled

quy 2016-01-17 18:39:21

  • Status changed from open to fixed.

quy 2016-06-16 07:51:49

Commit f921445 to fluxbb master

#792: Only update display settings when their corresponding board's settings are enabled